IWWU (If We Were You)

Fixcenter

Exit-Services

Hierbenik.be

WebKrunch

Steurs Graphic Solutions

“Samenwerken met De Woordnatie is altijd een plezier. Ze denken écht mee in functie van je campagne. En als het eens wat langer duurt om feedback te krijgen van een klant, is dat voor hen nooit een probleem. We kunnen steeds rekenen op toffe voorstellen, altijd geleverd binnen de afgesproken timing. Top!”

Bert Heyens
Partner bij IWWU

www.iwwu.be

“Echt verrast door de samenwerking met De Woordnatie. Alle communicatie verliep via Skype. Ik verspilde geen tijd met lange vergaderingen. De copywriter was altijd to-the-point en goed voorbereid. Die efficiëntie, daar hou ik van. De teksten waren écht sterk. Creatief, overtuigend en commercieel. Enkele dagen later waren de vertalingen al binnen. Volledig volgens afspraak. Ik weet waar ik moet zijn voor mijn copywriting.”

 

Stijn Claes
Managing Director Fixcenter
www.fixcenter.be

“Voor onze copywriting bellen we De Woordnatie. Zo simpel is het. We krijgen altijd vlotte, mooie teksten die onze firma op een luchtige manier voorstellen. Ze verrichten zelf ook opzoekwerk en stellen de juiste vragen. Op die manier krijgen de teksten een persoonlijke toets en lezen onze klanten ze met plezier. We zijn én blijven dan ook vaste klant.”

Dries Verdonck Zaakvoerder Exit-Services
www.exit-services.be

“Het is leuk om aan één woord genoeg te hebben. De copywriter had meteen door welke stijl perfect bij Hierbenik.be paste. Ook de inhoud van de teksten was gewoon heel sterk. Je hebt op geen enkel moment het gevoel dat je SEO-teksten leest. Terwijl ze tóch fantastisch scoren in Google. Mijn feedback heeft mijn copywriter niet veel werk opgeleverd. Eigenlijk was het van de eerste keer raak.”

Valerie Van Looy Zaakvoerster Hierbenik.be
www.hierbenik.be

“Een SEO-strategie is pas compleet met krachtige SEO-copywriting. Alleen dan kan je scoren. Ons bureau werkt al jarenlang samen met De Woordnatie. Dat is niet voor niks, natuurlijk. De copywriting van De Woordnatie zorgt ervoor dat wij onze klanten de beste resultaten kunnen voorleggen. En is gewoon waanzinnig goed geschreven. Altijd, ja. Dat zie je niet vaak.”

Zaakvoerder Jan Van Hove
www.webkrunch.be

“De proactieve service van De Woordnatie is bijzonder sterk. Hun advies en ondersteuning zijn een echte meerwaarde. Samen met De Woordnatie zetten we het commerciële en technische verhaal van Steurs in de markt – met webteksten, via sociale media en mailings. De communicatie loopt altijd van een leien dakje. Voor elke actie wordt een échte aanpak op maat ontwikkeld.”

Hans Van Boxelaer, accountmanager bij Steurs
www.steurs.com

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Over ons

Projecten

Creatieve SEO-copywriting website

Creatieve SEO-copywriting voor Sylvester: nostalgie ontmoet frisse ambitie

Geheimpje: af en toe wrijven we onszelf stevig in de handen wanneer er een offerteaanvraag komt aanwaaien. Toen Sylvester ons contacteerde voor de creatieve SEO-copywriting van hun nieuwe website, werd er verdorie wat afgewreven. Dit productiehuis heeft namelijk een fabelachtige impact gehad op onze kindertijd. We moeten het beginmuziekje van Dag Sinterklaas nog maar horen […]

Lees meer

Sprankelende copywriting voor Martini

Aperitivo Time? Ge moogt gerust zijn. Martini gooide de deuren van Caffe Torino – een unieke pop-up cocktailbar – open. Terwijl De Woordnatie copywriting voor Martini leverde die deed watertanden. De opdracht: onlineteksten schrijven om fijnproevers en masse op de barkruk te krijgen. Maar ook: thuisblijvers overhalen om gebruik te maken van de unieke cocktails-aan-huis-formule. We […]

Lees meer

Partena Hulp in Huis: Employer Branding copywriting

Partena Hulp in Huis is een gevestigde waarde in de wereld van dienstenchequebedrijven. De uitdaging: voldoende geschikte huishoudhulpen vinden om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen. De oplossing: een Employer Branding-campagne die Partena in de markt zet als dé werkgever voor gelukkige huishoudhulpen. Met propere – konden we niet laten liggen – Employer […]

Lees meer

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Referenties

Bert Heyens
Partner bij IWWU

Samenwerken met De Woordnatie is altijd een plezier. Ze denken écht mee in functie van je campagne. En als het eens wat langer duurt om feedback te krijgen van een klant, is dat voor hen nooit een probleem. We kunnen steeds rekenen op toffe voorstellen, altijd geleverd binnen de afgesproken timing. Top!

Stijn Claes
Managing Director Fixcenter

Echt verrast door de samenwerking met De Woordnatie. Alle communicatie verliep via Skype. Ik verspilde geen tijd met lange vergaderingen. De copywriter was altijd to-the-point en goed voorbereid. Die efficiëntie, daar hou ik van. De teksten waren écht sterk. Creatief, overtuigend en commercieel. Enkele dagen later waren de vertalingen al binnen. Volledig volgens afspraak. Ik weet waar ik moet zijn voor mijn copywriting.

Hans Van Boxelaer
Accountmanager bij Steurs

De proactieve service van De Woordnatie is bijzonder sterk. Hun advies en ondersteuning zijn een echte meerwaarde. Samen met De Woordnatie zetten we het commerciële en technische verhaal van Steurs in de markt – met webteksten, via sociale media en mailings. De communicatie loopt altijd van een leien dakje. Voor elke actie wordt een échte aanpak op maat ontwikkeld.

Jan Van Hove
Zaakvoerder WebKrunch

Een SEO-strategie is pas compleet met krachtige SEO-copywriting. Alleen dan kan je scoren. Ons bureau werkt al jarenlang samen met De Woordnatie. Dat is niet voor niks, natuurlijk. De copywriting van De Woordnatie zorgt ervoor dat wij onze klanten de beste resultaten kunnen voorleggen. En is gewoon waanzinnig goed geschreven. Altijd, ja. Dat zie je niet vaak.

Valerie Van Looy
Zaakvoerster Hierbenik.be

Het is leuk om aan één woord genoeg te hebben. De copywriter had meteen door welke stijl perfect bij Hierbenik.be paste. Ook de inhoud van de teksten was gewoon heel sterk. Je hebt op geen enkel moment het gevoel dat je SEO-teksten leest. Terwijl ze tóch fantastisch scoren in Google. Mijn feedback heeft mijn copywriter niet veel werk opgeleverd. Eigenlijk was het van de eerste keer raak.

Contact

Contact

Contact

Contact

Contact

Contact

.

Contact Details

info@woordnatie.be
Tuyaertsstraat 43/2, 2850 Boom
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB

Contactformulier


[Daarom] De Woordnatie

Waarom ú voor uw copywriting moet kiezen voor De Woordnatie? Omdat we zo’n leuke naam hebben, meneer. En zo’n mooi logo, mevrouw.

Nee, hoor. U kiest voor ons omdat onze teksten werken. Ze treffen doel bij uw klant. Vuren de juiste argumenten af op het juiste moment. Combineren een creatieve stijl met commerciële kracht.

Bovendien, dankzij uw SEO-copywriter scoort u ook nog eens waanzinnig goed in Google. Zodat u het bereik van uw bedrijf aanzienlijk vergroot. En duurzaam kan blijven groeien.

No-nonsense copywriting met meetbare resultaten en een ijzersterke ROI. Uw copywriter van De Woordnatie zorgt ervoor.

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Tuyaertsstraat 43/2, 2850 Boom
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB