Web copywriting: hoger scoren in Google én uw klanten overtuigen – ontdek hoe!

Web copywriting. Of was het SEO-copywriting?

Beter gevonden worden op het web? Met online copywriting drukt u stevig het gaspedaal in. Web copywriting zorgt ervoor dat u:

  • sneller en makkelijker gevonden wordt in Google
  • klanten overtuigt zijn van úw bedrijf
  • méér bezoekers op uw website krijgt
  • én meer offerteaanvragen ontvangt

Kortom, web copywriting is onmisbaar voor uw online marketing. En geeft uw bedrijf een stevige boost. En dat begint met drie kleine letters: SEO. Search Engine Optimization, beter bekend als zoekmachine optimalisatie.

SEO-copywriting die ú doet schitteren?
Ontdek er snel alles over!

Web copwriting: toveren met zoekwoorden

SEO-copywriting, of web copywriting, smelt de essentiële trefwoorden van uw onderneming tot één commercieel doeltreffende tekst. Het resultaat: Google én uw klanten smullen ervan. En uw online copywriting zorgt voor een stevige groei van uw bedrijf.

Daarvoor vertrouwt u natuurlijk op een gespecialiseerde SEO-copywriter. Deze expert zorgt voor online teksten die doel treffen. En vooral: die uw verhaal op een onweerstaanbare manier brengen.

SEO-copywriter nodig voor web copywriting?
U vindt ‘m hier!

Web copywriting: het gevaar

De focus bij web copywriting ligt op de belangrijke zoekwoorden. Dáár moet uw tekst natuurlijk op scoren. Dus strooit u ze lustig in het rond. Zodat Google metéén herkent waar het om draait.

Het gevaar? Dat u enkel aandacht hebt voor uw trefwoorden, maar niet voor uw lezer. Dat u eindigt met een waterval van keywords. Zonder argumenten of verhaal. Dat u – oh ironie! – precies daarom strafpunten krijgt van Google. En dat u lager gaat scoren, ondanks uw spervuur aan zoekwoorden.

Maar kijk, daar komt uw SEO-copywriter binnen! Net op tijd!

Web copywriting: de Heilige Drievuldigheid

Uw SEO-copywriter opereert niet met een bulldozer vol trefwoorden, maar met een fijn pincet. Hij smeedt drie onmisbare factoren tot ontzettend doeltreffende online copywriting. Het resultaat? U scoort hoger dan ooit tevoren en tovert uw website om tot een gerichte verkooptool.

Daarom jongleert uw SEO-copywriter in al zijn web copywriting met:

  1. Uw zoektermen. Want die worden strategisch in de tekst geplaatst.
  2. Uw lezer. Natuurlijk. Want die wordt verliefd op een verhaal – niet op een aan elkaar geplakte woordenboek.
  3. Uw verkoopstrategie. Want die lezer moet u wél aan de haak slaan. Zodat hij klant wordt. En contact opneemt om een offerte aan te vragen of uw product te kopen.

Zo ziet u maar: online copywriting is voer voor gevorderden. Tenminste, als u wilt dat het iets oplevert.

Web copywriting die volle vaart scoort – bij Google én uw klanten?
Contacteer uw SEO-copywriter!

[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB