Copywriting voor Proximus: Employer Branding-campagne met een digitale smoel

Think Possible – de talentversie

De grootste telecomspeler van België zoekt nieuw talent. Tijd om het werkgeversmerk een duchtige opfrisbeurt te geven, dus! Dat gebeurt helemaal in lijn met de speelse Think Possible!-campagne van het geweldige Famous. De nieuwe slagzin: “Shape the future of digital with us!” 

Dit keer aan de knoppen: het al even geweldige De Facto Image Building, kind aan huis bij De Woordnatie én een broeinest van strategisch en creatief talent. Voor hun strategische, creatieve copywriting kloppen ze evenwel bij ons aan.

Hof van Cleve haalt zijn truffels immers ook niet bij de eerste de beste zwammenboer, toch?

Let’s talk strategy

Afijn, werk te doen! Eerste stap: het uitwerken van een wervend werkgeversverhaal. Op basis van door het reclamebureau uitgevoerde workshops met medewerkers. Alle input kristalliseerden we netjes in een vlot leesbaar, overtuigend EVP – of: Employer Value Proposition. Een visietekst die de merkidentiteit van Proximus op Employer-gebied haarfijn capteert.

Van daaruit vertrekt de trein richting creatieve campagne. Met een Employer Branding-campagne die de digitale troeven van Proximus pats-boem in het hart van de gezochte talenten plant.

Copywriting Proximus: Think Possible met De Woordnatie

De Woordnatie schreef samen met De Facto Image Building de Employer Branding-campagne voor Proximus. En leverde copywriting en strategische input voor:

  • de Employer Value Proposition
  • het scenario van de nieuwe rekruteringsvideo (check ‘m hieronder, een lekker staaltje vakmanschap van FilmFolie!)
  • alle content van de nieuwe jobsite
  • vacatureteksten
  • de slogan, creatieve campagne en alle afgeleide dragers – van HLN-banner tot het bushokje in je buurt
  • testimonials

En dat allemaal in drie talen! Ontdek het hele plaatje op de nieuwe jobsite van Proximus

VIDEO

PROJECTEN UIT DEZE CATEGORIE:

Copywriting voor Proximus: Employer Branding-campagne met een digitale smoel
Categorie: copywriter copywriting copywriting-sterk-merk creative-copywriter creative-copywriting employer-branding

Think Possible – de talentversie De grootste telecomspeler van België zoekt nieuw talent. Tijd om het werkgeversmerk een duchtige opfrisbeurt te geven, dus! Dat gebeurt helemaal in lijn met de speelse Think Possible!-campagne van het geweldige Famous. De nieuwe slagzin: “Shape the future of digital with us!”  Dit keer aan de knoppen: het al even […]

de-woordnatie-sodexo
Copywriting voor Sodexo – Quality of Life services? Quality copywriting!
Categorie: copywriting-sterk-merk

Copywriting voor Sodexo: overtuigen op 3 fronten Wie kent er Sodexo niet? De afdeling Benefits & Rewards Services heeft één hoofdmissie: de kwaliteit van het leven verbeteren voor al haar klanten en gebruikers. In ons land is het bedrijf uitgever van salaris-evergreens zoals de maaltijdcheque en de ecocheque. Maar ook het huishouden maken ze draaglijker, […]

dewoordnatie-wdp
Copywriting voor WDP – Marktleider in logistiek vastgoed
Categorie: copywriting-interne-communicatie copywriting-sterk-merk

Copywriting voor WDP: Engels, Frans en Nederlands De Woordnatie schrijft met een team van Frans- en Engelstalige native speakers mee aan het geweldige verhaal van de marktleider in logistiek vastgoed. Letterlijk, want onze teksten zijn de peper en zout in de marketing-, sales- én interne communicatie van WDP – Warehouses with Brains. WDP: robuuster vind […]

Copywriting voor Overstock Garden: voetjes omhoog en genieten maar
Categorie: copywriting-customer-journey copywriting-sterk-merk

Met 22 fysieke winkels vol tuinmeubelen én een wervelende webshop is Overstock Garden wellicht de bekendste leverancier van tuinsets in België. Hun loungesets, tuintafels en tuinstoelen zijn terug te vinden in een hof near you. Een bloeiend bedrijf, dus. Met een geweldig assortiment dat inspeelt op elke budgetklasse – van stijlvol en prijsbewust tot high-end […]

Partena Hulp in Huis: Employer Branding copywriting
Categorie: employer-branding

Partena Hulp in Huis is een gevestigde waarde in de wereld van dienstenchequebedrijven. De uitdaging: voldoende geschikte huishoudhulpen vinden om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen. De oplossing: een Employer Branding-campagne die Partena in de markt zet als dé werkgever voor gelukkige huishoudhulpen. Met propere – konden we niet laten liggen – Employer […]

[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB