Partena Hulp in Huis: Employer Branding copywriting

Categorie:

Partena Hulp in Huis is een gevestigde waarde in de wereld van dienstenchequebedrijven. De uitdaging: voldoende geschikte huishoudhulpen vinden om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen. De oplossing: een Employer Branding-campagne die Partena in de markt zet als dé werkgever voor gelukkige huishoudhulpen. Met propere – konden we niet laten liggen – Employer Branding copywriting, natuurlijk.

Het uiteindelijke resultaat van de campagne? Meer dan 9.000 sollicitaties in één jaar. En 476 nieuwe collega’s die het team van Partena Hulp in Huis kwamen versterken. In een hyperconcurrentiële markt zijn dat geweldige cijfers.

Al van bij de prille start van de samenwerking nam De Woordnatie alle Employer Branding copywriting voor z’n rekening. En dat was een bijzonder gevarieerd palet. Er werden workshops opgezet met management én huishoudhulpen. Zo analyseerde het team van De Facto Image Building het precieze DNA van het bedrijf. Met die input gingen we aan de slag om een Employer Value Proposition op te stellen, die vlot voorgelegd én goedgekeurd werd.

Volgende stap: het ontwikkelen van een creatieve campagne die het doelpubliek van Partena Hulp in Huis in een oogwenk zou overtuigen. Samen met de Art Director en Account Manager van het reclamebureau werden verschillende voorstellen op punt gezet. De uiteindelijke keuze viel op de speelse Thuis bij Partena-campagne, met een straffe focus op het geluksgevoel van de huishoudhulpen. Want zegt nu zelf: het werk dat zij leveren, maakt het leven van alle klanten makkelijker. Ze zijn een onmisbare schakel in het dagelijkse leven van tienduizenden Belgen.

De campagne werd breed gelanceerd, met een succesvolle online- en printcampagne. De Woordnatie zorgde voor een totaalpakket op het gebied van Employer Branding copywriting:

Deze campagne werd geraliseerd in samenwerking met De Facto Image Building.

VIDEO

PROJECTEN UIT DEZE CATEGORIE:

Copywriting voor Proximus: Employer Branding-campagne met een digitale smoel
Categorie: copywriter copywriting copywriting-sterk-merk creative-copywriter creative-copywriting employer-branding

Think Possible – de talentversie De grootste telecomspeler van België zoekt nieuw talent. Tijd om het werkgeversmerk een duchtige opfrisbeurt te geven, dus! Dat gebeurt helemaal in lijn met de speelse Think Possible!-campagne van het geweldige Famous. De nieuwe slagzin: “Shape the future of digital with us!”  Dit keer aan de knoppen: het al even […]

Partena Hulp in Huis: Employer Branding copywriting
Categorie: employer-branding

Partena Hulp in Huis is een gevestigde waarde in de wereld van dienstenchequebedrijven. De uitdaging: voldoende geschikte huishoudhulpen vinden om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen. De oplossing: een Employer Branding-campagne die Partena in de markt zet als dé werkgever voor gelukkige huishoudhulpen. Met propere – konden we niet laten liggen – Employer […]

Employer Branding voor Matexi? Dat is ons werk.
Categorie: copywriting-vastgoed employer-branding

Hoe overtuig je de juiste profielen om te kiezen voor een bouwbedrijf/vastgoedontwikkelaar? Matexi zocht naar geëngageerde talenten, die hun schouders wilden zetten onder de missie van het bedrijf. Tijd voor een Employer Branding-campagne die de ziel van dit bedrijf perfect vatte. Proud to be Matexi Een project van Matexi is nooit zomaar een project. Het […]

[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB