Creatieve SEO-copywriting voor Sylvester: nostalgie ontmoet frisse ambitie

Geheimpje: af en toe wrijven we onszelf stevig in de handen wanneer er een offerteaanvraag komt aanwaaien. Toen Sylvester ons contacteerde voor de creatieve SEO-copywriting van hun nieuwe website, werd er verdorie wat afgewreven. Dit productiehuis heeft namelijk een fabelachtige impact gehad op onze kindertijd. We moeten het beginmuziekje van Dag Sinterklaas nog maar horen of we beginnen het huis vol schoenen te zetten in de hoop dat-ie vanavond ons huisje niet voorbij rijdt.

Maar Sylvester is veel meer dan dat. Ze rijven de ene na de andere televisieprijs binnen, scoren mooi met hun bioscoopfilms én zetten onvergetelijke bedrijfsevents op touw – van intiem tot massaal.

De opdracht: “de nieuwe website moet scoren in Google, ons nieuwe en frisse imago moet van het scherm spatten én onze creativiteit moet mooi uit de verf komen.” Dat stond meteen genoteerd. Het werd dan ook een slimme mix van vrij korte copy en langere, SEO-gerichte artikels.

De uitdaging: hoe combineer je al die jaren van ervaring – Sylvester is het oudste productiehuis van België – met een sprankelende identiteit vol frisse ideeën? Wel, door de juiste woorden te gebruiken. Creatieve SEO-copywriting te schrijven die niet inboet op zijn speels karakter. En van bij de binnenkomer al meteen duidelijk te maken wat de klant kan verwachten:

Sylvester is het langst bestaande productiehuis van België. Maar we keren nog altijd met plezier de stiel binnenstebuiten. Online, op straat, via het kleine scherm of in de bioscoop. Voor honderdduizenden kijkers of tien van uw gasten.

We zijn verliefd op tv, video en events vol klein vuurwerk. Want het zijn de knetterende details die het schoonste spektakel maken. Dus denken we alles uit met oog voor het kleine – zélfs het allergrootste.

Oh, wat hebben we aan deze opdracht pleziér beleefd. Pure magie. En soms mag dat al eens: trots zijn op uw klanten. Gelukkig voor ons was deze klant ook bijzonder trots op ons. Want na afloop mochten wij hun 25-jarige bestaan communiceren met copywriting voor een feestelijke verjaardagskaart.

Benieuwd hoe onze creatieve SEO-copywriting uitpakt op de rest van de website? Check snel www.sylvester.be.

DOCUMENTEN

Verjaardagskaart voor Sylvester. Happy Birthday - met De Woordnatie

DOWNLOADEN
[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB