Copywriting voor Sodexo – Quality of Life services? Quality copywriting!

Copywriting voor Sodexo: overtuigen op 3 fronten

Wie kent er Sodexo niet? De afdeling Benefits & Rewards Services heeft één hoofdmissie: de kwaliteit van het leven verbeteren voor al haar klanten en gebruikers.

In ons land is het bedrijf uitgever van salaris-evergreens zoals de maaltijdcheque en de ecocheque. Maar ook het huishouden maken ze draaglijker, door de uitgifte van de populaire dienstencheque.

Teksten voor Sodexo: de juiste toon voor elke doelgroep

Sodexo is actief in meer dan 80 landen en heeft maar liefst – even slikken! – 470.000 werknemers in dienst. Een kanjer in alle opzichten – óók op communicatiegebied. En daar helpen we met plezier een handje bij!

Dat doen we bovendien op verschillende fronten. De Woordnatie levert copywriting voor Sodexo die precies de doelgroep aanspreekt die het marketingdepartement wilt aanspreken: externe klanten en gebruikers, interne medewerkers, de verzamelde pers of alle stakeholders tegelijk.

Zo schrijven we mee aan het verhaal van Sodexo Benefits & Rewards Services België

Sodexo is onbetwiste koploper in vernieuwende oplossingen voor ieders loonpakket. Maar daar stopt het niet. Ook in maatschappelijk verantwoord ondernemen neemt het de leiding, met een ambitieuze en uitgesproken strategie.

Onze copywriting voor Sodexo ondersteunt het bedrijf op 4 fronten: maatschappelijk communiceren, business genereren, klanten overtuigen én doeltreffend communiceren naar de eigen medewerkers. De Woordnatie schrijft wervende teksten voor:

DOCUMENTEN

Corporate Responsibility Report Sodexo

DOWNLOADEN

Persbericht Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

DOWNLOADEN

PROJECTEN UIT DEZE CATEGORIE:

de-woordnatie-sodexo
Copywriting voor Sodexo – Quality of Life services? Quality copywriting!
Categorie: copywriting-sterk-merk

Copywriting voor Sodexo: overtuigen op 3 fronten Wie kent er Sodexo niet? De afdeling Benefits & Rewards Services heeft één hoofdmissie: de kwaliteit van het leven verbeteren voor al haar klanten en gebruikers. In ons land is het bedrijf uitgever van salaris-evergreens zoals de maaltijdcheque en de ecocheque. Maar ook het huishouden maken ze draaglijker, […]

dewoordnatie-wdp
Copywriting voor WDP – Marktleider in logistiek vastgoed
Categorie: copywriting-interne-communicatie copywriting-sterk-merk

Copywriting voor WDP: Engels, Frans en Nederlands De Woordnatie schrijft met een team van Frans- en Engelstalige native speakers mee aan het geweldige verhaal van de marktleider in logistiek vastgoed. Letterlijk, want onze teksten zijn de peper en zout in de marketing-, sales- én interne communicatie van WDP – Warehouses with Brains. WDP: robuuster vind […]

Copywriting voor Overstock Garden: voetjes omhoog en genieten maar
Categorie: copywriting-customer-journey copywriting-sterk-merk

Met 22 fysieke winkels vol tuinmeubelen én een wervelende webshop is Overstock Garden wellicht de bekendste leverancier van tuinsets in België. Hun loungesets, tuintafels en tuinstoelen zijn terug te vinden in een hof near you. Een bloeiend bedrijf, dus. Met een geweldig assortiment dat inspeelt op elke budgetklasse – van stijlvol en prijsbewust tot high-end […]

Copywriting voor Tein Techology – Smart Copy meets Smart Tech
Categorie: copywriting-sterk-merk copywriting-tech

Onthoud die naam Tein Technology: de kans bestaat dat u de naam nog nooit gehoord hebt. Maar op het einde van deze case study gaat u ‘m nooit nog vergeten. Want bij elke stap die ons land zet richting slimme infrastructuur, Smart Cities en digitale innovatie, steekt de knowhow van dit Brusselse bedrijf de kop […]

Copywriting voor Deloitte: het meest complexe, eenvoudig verwoord
Categorie: copywriting-sterk-merk

Deloitte is de grootste zakelijke en financiële dienstverlener ter wereld. Hun beroemde, simpele logo is overal bekend. Deloitte levert consultancy voor ondernemingen in elke mogelijke sector. Dit bedrijf barst van de expertise en diepgaande knowhow. En is een kennis-hub waaruit bedrijven kunnen putten in hun zoektocht naar groei en optimalisatie. Inzicht in zicht Deloitte levert […]

[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB