Sprankelende copywriting voor Martini

Aperitivo Time? Ge moogt gerust zijn. Martini gooide de deuren van Caffe Torino – een unieke pop-up cocktailbar – open. Terwijl De Woordnatie copywriting voor Martini leverde die deed watertanden. De opdracht: onlineteksten schrijven om fijnproevers en masse op de barkruk te krijgen. Maar ook: thuisblijvers overhalen om gebruik te maken van de unieke cocktails-aan-huis-formule.

We weten niet hoe het met ú zit, maar wij zeggen geen neen tegen een perfect gemixte Negroni of een verfijnde Martini Brut. Zeg nu zelf, die drankjes verkopen zichzelf, toch? Uiteraard, maar met copywriting van De Woordnatie gaat dat nét nog iets makkelijker. Caffe Torino opende zijn deuren en werd een nieuwe hotspot voor de Antwerpse trendsetters. Ondertussen leverden talloze koeriers cocktailpakketten aan huis in Antwerpen, Gent, Brussel en Luik.

Het resultaat? Lékker, man! Een tevreden klant én een feilloze oplevering van:

Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met Boris Agency.

VIDEO

DOCUMENTEN

Copywriting voor verleidelijke promotiekaartjes

DOWNLOADEN
[Daarom] De Woordnatie

Waarom ú voor uw copywriting moet kiezen voor De Woordnatie? Omdat we zo’n leuke naam hebben, meneer. En zo’n mooi logo, mevrouw.

Nee, hoor. U kiest voor ons omdat onze teksten werken. Ze treffen doel bij uw klant. Vuren de juiste argumenten af op het juiste moment. Combineren een creatieve stijl met commerciële kracht.

Bovendien, dankzij uw SEO-copywriter scoort u ook nog eens waanzinnig goed in Google. Zodat u het bereik van uw bedrijf aanzienlijk vergroot. En duurzaam kan blijven groeien.

No-nonsense copywriting met meetbare resultaten en een ijzersterke ROI. Uw copywriter van De Woordnatie zorgt ervoor.

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB