Over ons

Maar eigenlijk toch vooral over u.

Copywriting zonder ego

Halleluja: een Over Ons-pagina die niet over ons gaat. Dát moeten we hebben. Want als copywriter draait het niet om ikke-ikke-ikke. Meer nog: wij doen er eigenlijk niet zo gek veel toe.

Wij moeten namelijk onze knowhow laten renderen zonder de boel over te nemen. De juiste woorden vinden, zodat die perfect klinken uit iemand anders z’n mond. Ten dienste staan van een marketingstrategie, die mee vorm geven én beter maken dan hij al was. Door verhalen te creëren en vertellen die leiden tot verkoop en verhoogde betrokkenheid van klanten. Zo eenvoudig is dat.

Hier, een cliché

Een goeie tekst is er eentje die de juiste emoties losweekt bij uw klant. En hem of haar daardoor aanzet tot de gewenste actie. Daarvoor gaat u op zoek naar copywriting zonder ego. Niet uw ego, niet ons ego. De volledige focus moet liggen op wat werkt voor uw klanten – onze lezers.

Zij moeten in het middelpunt van de belangstelling staan. Zij zijn het begin- en eindpunt van elke tekst of campagne. Want als zij niks voelen bij wat wij doen, dan is ons werk weinig waard.

Daarom houden we het simpel. Geen grote woorden of ingewikkelde verhalen. Creativiteit omdat het toch zó goed gevonden is? In de vuilbak ermee. Creativiteit moét – maar het moet vooral werken. Uzelf onderscheiden moét – tenzij u daarbij het contact met uw publiek verliest. Het is een cliché, maar Less is toch vaak simpelweg More.

Moet een copywriter kunnen schrijven?

Dus, moet een goede copywriter goed kunnen schrijven? Tja, dat lijkt nogal logisch.

Maar hij of zij moet vooral een goed ontwikkeld inzicht hebben in de medemens. Rapporten, dagbladen en analyses doorploegen. Regelmatig aan de toog hangen of een babbel doen in de supermarkt. De juiste vragen leren stellen en leren luisteren naar wat er met het antwoord wordt bedoeld. Z’n doelpubliek écht leren kennen. Weten waar ze warm en koud van worden, waar ze van dromen en wat ze verschrikkelijk vinden. Tussen de lijnen lezen en die informatie perfect kunnen gebruiken.

Impact en actie

Wat dat met uw bedrijf te maken heeft? Alles. Vraag dat maar aan uw verkopers of vertegenwoordigers. Vraag maar eens hoe zij zich aanpassen in gesprekken met potentiële klanten. Wat er het meeste resultaat oplevert: interesse tonen, vertrouwen creëren, een relatie uitbouwen en zo overgaan tot een deal. Of met veel gedoe ergens binnenstormen en claimen dat je de beste bent.

Een goeie copywriter is precies dat: een vertegenwoordiger die via tekst de juiste snaar raakt bij de lezer. En zo de kans op impact en actie zo groot mogelijk maakt. Zodat u daar de vruchten van kunt plukken.

Wie had ooit gedacht dat aan de toog hangen zoveel kon opleveren voor uw bedrijf…

 

 

[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB