Their, There, They’re… De meest voorkomende mix-ups in het Engels – en hoe je ze vermijdt

Datum: 19/11/2019
Categorie: Algemeen


Schrijf je soms wel eens briefings of bronteksten voor je copywriter? En doe je dat wel eens in het Engels? Onze kop eraf als je dan nog nooit geconfronteerd werd met vervelende foutjes. Witch errors, you say? Inderdaad, ja.

Ach, their, there, they’re, we maken allemaal wel eens een misser. Die Britten en Amerikanen hadden het maar niet zo complex moeten maken. Gelukkig zijn er nog steeds grafisch vormgevers – helden! – om ons uit de nood te helpen.

De meest gemaakte mix-ups in Engelse teksten? Eindelijk – eindelijk! – een overzichtelijke lijst waar je iets mee bent. Geniet ervan!

Heel the world.

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Banned.

Knights in white satin.

Stare way to heaven.

This is the sound of sea.

Zeker zijn dat je geen fouten maakt? Check hier wat een commerciële vertaler voor je Engelse teksten kan doen!

Finnish what ya started.

You’re so vein.

Aisle be there for you.

Red red whine.

Beet it.

Give piece a chance!

Black whole sun.

I want to brake free.

Auteur: Rob Swolfs
Rob Swolfs, zaakvoerder bij De Woordnatie, houdt van taal. Maar ook van overtuigen. Oh ja, en ook van creatieve (online) marketing die voluit inzet op effect. Die drie zaken combineert hij voor elke klant. Hij is een grote fan van copywriting zonder ego. Maar maakt voor deze tekst een kleine uitzondering.
Contacteer ons
[Daarom] De Woordnatie

U weet dat u het wilt. Jaag die stroom van knetterende copywriting doorheen uw marketing. Wek die eindelijk eens tot leven. It’s Alive! En nog geen klein beetje. De juiste teksten, daar gaan uw haren van rechtstaan. Daar komt stoom van uit uw oren.

De Woordnatie weet welke voltage het beste werkt. Want goed gedoseerde spanning zet dingen in beweging. Klanten, bijvoorbeeld. Die tegenwoordig alleen nog in actie schieten bij de juiste uppercut aan energie. Die smeken om communicatie die de juiste zekering aanzet.

Laat uw marketing het licht zien. Flip the switch, zoals de Engelsen dat zo mooi zeggen. Steek uw vingers in onze stopcontactpagina en geef ons een seintje.

 

 

Contacteer ons
Contact Details
info@woordnatie.be
Stanleystraat 6, 2018 Antwerpen
(+32) 0499 61 38 44
BE06 3086 8697
BE11 3631 5803 3248
BBRUBEBB